Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anod pentru apa industriala

Anod pentru apa industriala

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este una dintre lider anod de China pentru producătorii de apă industrială, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim anod ieftine pentru apa industriala cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi. Principiul de funcţionare al...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este una dintre lider anod de China pentru producătorii de apă industrială, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim anod ieftine pentru apa industriala cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi.

Principiul de funcţionare al apelor electrolitic se transformă energia electrică în energie chimică prin electrolitic. Reacţia de oxidare reducere se întâmplă în apropiere electrod în masini electrochimice mobil astfel încât apa reziduală este purificat.


Această metodă de tratament de apa include direct de oxidare reducere reacţie pe electrod şi indirecte de oxidare reducere de reacţie între produsul chimic generat în apropiere electrod şi produsul în apă, flotaţie electrice (de bule mici generate în procesul de electroliză plutitoare) şi aşa mai departe.


În regiunea de anod, organice din apele uzate care este greu sa se degradeze şi reductivă anorganice produce reacţia de oxidare atunci când anodul este impresionat de curent pot oxida la substante inofensive.


În regiunea de catod, ioni de metale toxice sunt reduse la metal direct sau ioni de metal toxice valence mare se pot schimba în scăzut ion metale toxice prin reducerea din catod. titanium electrode for industrial water
Oferim amestecat Metal oxid (MMO) Titan anod prin principiul de funcţionare pentru client pentru a satisface cerintele de mai sus.

Hot Tags: anod pentru industriale apă, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: