Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anod pentru desalinizarea apei de mare

Anod pentru desalinizarea apei de mare

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este una dintre lider anod de China pentru producătorii de desalinizare a apei de mare, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim anod ieftine pentru desalinizarea apei de mare cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi. Dializă electro...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este una dintre lider anod de China pentru producătorii de desalinizare a apei de mare, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim anod ieftine pentru desalinizarea apei de mare cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi.

Tehnologie de dializă electro poate schimba apa salmastră al cărui conținut de sare este la fel de mare ca 60g/L în apa de băut, pentru a rezolva problema lipsei apei potabile pentru zonele deşertice; Titan anod este una din componentele de bază pentru această tehnologie.

Tehnologie de desalinizare electrodializă este utilizat pe scară largă alimentară, industria uşoară pentru purificarea apei; electronice, farmaceutice, chimice si alte industrii de înaltă puritate pretratarea apei; Cazane alimentare apa de înmuiere desalinizare primare; mare apa de desalinizare a apei potabile şi unele produse chimice de desalinizare.

Hot Tags: anod pentru desalinizarea apei de mare, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: