Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Contactati-ne

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Acasă > Aplicarea

Protectionis catodică o tehnică utilizată pentru a controla coroziunea o suprafaţă de metal făcându-l catod unei celule electrochimice. O metodă simplă de protecţie se conectează protejate de metal de la un metal mai uşor corodate"sacrificiu" pentru a acţiona ca anod. Metal sacrificiale se corodează apoi în loc de metal protejate.
Cererile commons sunt

Tratarea apei ar putea fi aplicate pentru diverse domenii de activitate, anozi noastre sunt utilizate în prezent pentru hipoclorit de sodiu şi electroliza apei.
Hipoclorit de sodiu (NaOCl) este un compus care poate fi folosit eficient pentru purificarea apei. Este utilizat pe scară largă pentru suprafata de purificare, albire, miros de ştergere şi apă dezinfecţia.
Hipoclorit de sodiu este aplicată în piscine pentru dezinfectarea apei şi oxidare. Acesta are avantajul că microorganismele nu pot construi orice rezistenţă la acesta. Hipoclorit de sodiu este eficient împotriva Legionella bacterii şi bio de film, în care Legionella bacteriile se pot multiplica.
Acesta poate fi aplicat, de asemenea, în sanitară a apelor uzate şi a apelor uzate industriale, etc.

Hidrometalurgia este o metodă pentru obţinerea metalelor din minereuri lor. Este o tehnică în domeniul de metalurgie extractivă care implică utilizarea de chimie apoase de recuperare a metalelor din minereuri, concentrate şi materiale reciclate sau rezidual.

Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: