Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Acasă > Produse > Anodul ICCP > Conţinut

Flexibil anod

Flexibil anod

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de flexibil anod de China, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim ieftine anod flexibile, flexibile anod liniare cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi. Conductivitate de conductoare...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de flexibil anod de China, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim ieftine anod flexibile, flexibile anod liniare cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi.

Conductivitate de polimer conductor şi rezistenţă la coroziune sunt caracteristicile cele mai importante două, de asemenea, un criteriu foarte important pentru funcţionarea normală şi durata de viaţă. Ne poate prin testarea de volum rezistivitatea şi electrolitic consolida viaţa pentru a controla aceste doi parametri.
Anod flexibile bazate pe speciale negrului conductiv polimer nano compozit (ELPA serie)

flexible anode

MMO-urilor/Ti acoperire tehnologie (seria ELTA.)

flexible anode

Acest tip de flexibil anodul este făcută de noi materiale polimerice funcționale. Polimer flexibil anod #39; s în formă ca cablu, utilizare blocaţi sârmă din cupru pentru a conductorului, acoperite efectuarea polimer, ambele jucat curent de presă, şi, de asemenea, a jucat rolul lui chimice rezistente la coroziune. Miez de cupru asigură rezistenţă scăzută, şi conducţie polimer asigură rezistenţă mare pentru a vă conecta la sol, pentru a face miez de cupru curent poate intra în teren pas cu pas. În scopul de a forma câmp electric uniform, umplere cu briza de carbon în jurul anodului flexibil poate îmbunătăţi mediul de lucru anod, reduce rezistenta la pământ, pentru a extinde durata de viaţă anod.

flexible anode

Fisa tip ELPA:

Articolul de data produsul

Index

Max de operare curent (în sol)

52 mA/m (nici un cocs anod pat)

82mA/m (cu cocs anod pat)

Max de operare curent (în apă)

10mA/m 7Mpa

Presiunea apei constantă

Temperatura min de instalare şi depozitare

-18ºC

Raza de îndoire min

500mm

Exterior Dia.

38 mm

Greutate

1,5 kg/m

Lungimea produsului

472 ± 30 m

Personalizabile

Încercarea de impregnare mediu chimic

NaCllt de 3 %; 1 % pe ASTM D-543

3 % Na2SO4lt; 1 %

3 % NaOHlt; 1 %

Aplicaţie:

Buline otel inox flexibil cu succes lucra într-o varietate de aplicaţii în industria, dar sunt unic bine-potrivite pentru a oferi protecţie anticorozivã direcţionate în medii aglomerate facilitatea — inclusiv retrofits şi de constructii noi. Omniprezentă cupru pămîntul paturi şi structuri ingropate, inerente la cele mai multe facilităţi de proces şi centralele electrice, adesea negativ afectează sistemele de CP. Medii aglomerate de metrou cauza dificultate menţinerea izolare electrică şi scut catodică curentul din structura fiind vizate pentru protecţie. Sistemele noastre de anod flexibile sunt destinate closeproximity de instalare, reducerea pierderilor de curent, asigurand distribuirea curent aprofundată şi oferind o mai mare fiabilitate a conductelor de plante. Buline otel inox flexibil poate fi folosit eficient pentru a proteja ţevi şi alte structuri în ciuda acestor factori complică. Acestea pot fi folosite ca o soluţie cuprinzătoare pentru a proteja toate structurile desemnate pentru protecția sau ca o soluţie la faţa locului să remedieze aceste domenii specifice nu primesc suficientă protecţie curent din sistemul de protecţie catodică existente.

Hot Tags: anod flexibile, flexibile anod liniare, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: