Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Electrod de dioxid de plumb

Electrod de dioxid de plumb

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de electrod de dioxid de plumb China, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim ieftine dioxid de plumb electrod, electrod Pbo2 cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi. Titan pe bază de plumb...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de electrod de dioxid de plumb China, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim ieftine dioxid de plumb electrod, electrod Pbo2 cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi.

Titan pe bază de dioxid de plumb (Ti/PbO2) anodul este un anod cu PbO2 strat pe substrat Ti. Are buna rezistenta la coroziune, mare overpotential pentru reacţia de evoluţia oxigen, puternic capacitatea de oxidare în soluție apoasă electroliza, mare densitate curent, potrivit pentru toate tipurile de oxigen evolutia condiţii de sistem, care acum a fost utilizat pe scară largă în galvanizare, hidrometalurgia, epurarea apelor, protecţie catodică şi alte domenii.
Ti/PbO2 anodul este un anod de metale, costul său de producție este mai mică decât tradiţionale de metal nobil electrozi, ex. amestecat metal oxide(MMO) electrod, electrod de Titan platinat, etc.

 lead dioxide (TiPbO2) electrode


Performante:
1. mare overpotential pentru reacţia de evoluţia oxigen, puternic capacitatea de oxidare;
2. pot fi utilizate în înaltă densitate de curent, randament ridicat de curent, viaţă lungă;
3. coroziune rezistenta, stabilitate mai mare în acid puternic H2S04 sau HN03;
4. Ti/PbO2 anod, în raport cu electrozi de grafit tradiţionale, a mai uşor de prelucrare, puterea mai mare, o mai bună rezistenţă la coroziune, durată de viaţă, consumul redus de energie, fără extinderea şi dezlipirea a avut loc la electrozi de grafit, nu este nici un risc de creştere a conţinutul de carbon în produsele metalice depusă pe catod;
5. în comparaţie cu anod conduce tradițională, Ti/PbO2 anod avantaj constă în:
(1) puterea este mai puternică, masa este mai uşoare, nu uşor de deformare în timpul utilizării, pot menţine distanţa relativ fixe electrod, tensiunea de celule mai mici, economiseşte energie electrică, electrodul de lucru este mult mai stabil, evitând pierderile economice cauzate de intretinere frecventa clientului, reduce intensitatea muncii lucrătorilor;
(2) rezistenta puternica la coroziune, durată lungă de viaţă, în utilizarea procesul dioxid de plumb dizolvarea rata este scăzută, a poluării produse de catod este uşoară;
(3) mecanismul de coroziune a Ti/PbO2 anod şi plumb anod este diferit. Anod de plumb este folosit in sistemul de sulfuric acid, suprafaţa sa generează un strat de plumb oxid de peliculă subţire, care pot încetini coroziune anod. dar filmul este slab, mai ales folosit în electrolit care conţin o cantitate mică de ion de clorură, filmul este mai predispus la fi înţepat, erodate şi desprinde; suprafața expusă de plumb în adâncime strat continuă să fie oxidat şi formează un film nou, din nou înţepat, ciclism în acest fel, accelerarea anod de coroziune. Cu toate acestea, Ti/PbO2 anod este întotdeauna coroziune electrochimică a avut loc pe acoperiri de oxid de plumb la locul de muncă, poate menţine o rată mai mică anod coroziunea, prin urmare, anodul a durată relativ lungă de viaţă.
6. în comparaţie cu electrod de MMO-urilor tradiţionale şi electrod de Titan platină, performanţă Ti/PbO2 anod este aproape de ca electrod tradiţionale, preţul Ti/PbO2 electrod este mai ieftin, mai puţin iniţială de investiţii, întreţinerea este convenabil.

Lead Dioxide electrode( PbO2 anode)Domeniul de aplicare
1. hidrometalurgia industrie au mai multe mediu de lucru electrolitice, cum ar fi clorat electroliza, sulfat sistem de electroliza, clorat și sulfat de amestecat sistem de electroliza. Ti/PbO2 anod se aplică:
(1) în sistemul de sulfuric acid, pregătirea electrolitice de o varietate de metale neferoase, de exemplu, nichel, cobalt, cupru, zinc, mangan, cositor, etc;
(2) în sistemul de sulfuric acid care conţin o cantitate mică de ion de clorură, electrowinning din metale neferoase.
2. în soluție de acid puternic, cum ar fi acid cromic soluţie etc., placare crom şi placare crom greu pentru staniu fără tablă de oţel de fier şi oţel industrie.
3. produse perchromate, perclorat, periodate și alți compuși anorganici prin metoda electrolitică.
4. electroliza a apelor uzate pentru a face consumul chimic de oxigen (CCO) şi biologice de oxigen (CBO) standardele de emisie.
5. organice de sinteza electrochimica.
6. înlocui anod platină scump atunci când produce ozon prin electroliza metoda.

Avantajul de a produselor companiei noastre

1. având extins ochiurilor de Titan ca bază materială, lumină greutate, rezistenţă ridicată;
2. Ti/PbO2 anod folosind Ti plasă ca substrat poate reduce rezistenta la fluxul de electrolit, îmbunătăţirea eficienţei de curent, mai ales sub înaltă densitate de curent poate preveni în mod eficient anod de supraîncălzire.
3 strat de tranziţie sinterizate de Noua formula îmbunătăţi conductivitate anod, creşte forţa de aderenţă de acoperire şi substrat, efectiv prevenirea substrat pasivizare, reduce tensiunea celulei şi extinde durata de viaţă a anod.
4. folosind dopaj, compozit placare tehnologie etc. în mod eficient reduce stresul interne de acoperire, împiedica cădea în utilizarea acoperirilor şi îmbunătăţi stabilitatea vieţii anod şi serviciu.

Hot Tags: dioxid de plumb electrod, electrod Pbo2, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: