Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Electrod de platina pentru ionizatorul de apa bogate în hidrogen

Greutate mică; Insolubile, seif non-toxice; Conductivitate excelenta; Viaţă lungă de funcţionare, întreţinere.

Apa este o componentă indispensabilă a corpului uman, dar 99.9 % de Earthand #39; s resurselor de apă disponibile sunt lipsite de hidrogen. Apă bogată în hidrogen care poate ajuta la eliminarea radicalilor liberi de oameni este mic. Este din cauza bogat în hidrogen waterand #39; s proprietăţi antioxidante şi deficitul, pentru producerea de apă bogate în hidrogen este necesar.

Electroliza apei, care este, apa genereaza hidrogen si oxigen prin puterea de curent continuu. Unele hidrogen este dizolvat în apă în procesul de electroliză, şi este format din apă bogată în hidrogen. Apa dizolvă apa are o capacitate puternică de reducere, acesta poate neutraliza bodyand #39; s sângele şi celulele speciilor reactive de oxigen (radicali liberi), elimina radicalii liberi în pielea de pe corp, pentru a evita pielea în cadrul reţelei de fibrină din daune, astfel încât pielea este protejată. Ea are, de asemenea, aceste funcţii, cum ar fi albire, pierderea în greutate, creşterea metabolismului lipidic, vindeca boli şi alte efecte.


Partea de bază a echipamentului de electroliză de hidrogen este masini electrochimice celulă, în timp ce materialul electrodului este cheia de la celula masini electrochimice. Ca zona de anod de caracter acid puternic în procesul de electroliză, electrodul trebuie să fie dovada acid şi coroziune. Prin urmare, nu se pot folosi nichel, fier și alte materiale ieftine, dar pentru a utiliza platină placate cu electrod.

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este un producător profesionale de platină electrozi cu 30 de ani de experienţă tehnică. Electrozi de platină Elade produs pentru bogate în hidrogen Cupa sunt rezistenta puternica la coroziune, performanţă stabilă, densitate de curent mare, joasă tensiune de lucru şi mult lucru viata personaje.

Parametrii de platină electrod de hidrogen bogat ionizatorul de apa:

Substrat material: Gr1 Ti

Electrod de coloană:Gr1 Ti

Conexiune de coloana electrod: sudare, sudare sau cu şurub fixare

Procesul de acoperire: temperaturi ridicate de sinterizare

Compozitie de acoperire: platină

Grosimea de acoperire metale preţioase: 0.25-5 μm

Temperatura de operare: ≤ 65 ℃

PH-ul de operare: 2-12

Densitate curent de operare: ≤ 2000A / m2

Acoperire caracteristici: Platină şi Titan substrat combinată cu o performanţă solidă, stabilă, densitate de curent de ieşire ridicată, timp de operare viata

Forme: mesh, plate, tubulare, tija, sârmă, sau personalizate

Avantaje:

Rezistenta mare la coroziune, timp de operare durata de viata, stabil dimensional anod, electrod insolubile, mare densitate de curent, joasă tensiune de funcţionare; consum redus de energie, capacitatea de producţie ridicate; DSA lumină greutate, reduce intensitatea muncii; Titan metal comun pot fi refolosite.


Test:

Standard: andquot, electroliza apei masina CAS124-2007andquot; andquot; masini electrochimice celule anod acoperire HG / T2471-2011andquot;

Stare: 0.5mol / H2SO4; temperatură: oC (40±1); Densitate: 2-.0a curent cu anod / cm2, cm2 de suprafaţă zona: 1.0 anod, distanta electrozi: 1,0 cm,

Adeziune: ştergeţi suprafaţa electrodului cu hârtie de filtru fără corpuri străine;

Uniformitatea: X-ray fluorescenta spectrometru ≤ 10 %


Aplicatii:bogate în hidrogen cupe, electroliza apei cupe; bogate în hidrogen generatoare;

Atenţionări:

1. pentru a proteja suprafaţa de acoperire împotriva zgarieturi, coliziune, în procesul de transport sau de instalare, împiedica ulei, substanțe puternic corozive, deformare şi alte efecte pe electrod de titan.

2. pentru a evita scurt circuit între anod şi catod, ar trebui să inversaţi direcţia a electrodului.

3. în strictă conformitate cu normele de operare, curentul este prea mare, tensiunea este prea mare, o bruscă oprit, concentrația soluției este prea mare, temperatura, ionii de impurităţi şi de alţi factori vor afecta efectul de electrod de Titan acoperire.


Hot Tags: Electrod de platina pentru ionizatorul de apă bogată în hidrogen, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: