Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Electrod de referință clorura de argint

Electrod de referință clorura de argint

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este una dintre China clorură de argint referinţă electrozi principali, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim clorura de argint ieftine electrod de referință, Ag/Agcl electrod de referință cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd este una dintre China clorură de argint referinţă electrozi principali, şi cu fabrica de profesionist suntem capabili să oferim clorura de argint ieftine electrod de referință, Ag/Agcl electrod de referință cu bună calitate. Bine ati venit la en-gros de produse de la noi.


Electrod de referință de clorură de argint (la fel ca electrod de referinţă Ag/AgCl) este metal acoperita cu clorura de argint de argint înmuiate în clorură de potasiu sau acid clorhidric.

Electrod de referință clorură de argint este împărţit în pe termen lung electrod de referință clorură de argint şi electrodul de referinţă portabile clorură de argint. Este stabil la temperaturi ridicate şi are o stabilitate electrochimice caracteristică.

Deoarece sale coajă este fabricat din plastic de înaltă rezistenţă, acesta poate fi stabil folosit în mare, sol si alte complexe de mediu pentru o lungă perioadă de timp. Se aplică pe scară largă în domeniul protecţiei catodice şi alte domenii conexe.


Hot Tags: Electrod de referință clorura de argint, Ag/Agcl electrod de referință, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: