Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de produse

    Adauga: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Electrod de Titan Platinised apa Ionizer

Electrod de Titan Platinised apa Ionizer

Ionizatorul de apa functioneaza pe principiul simplu de electroliza. Orice tip de ionizatorul de apa are doi electrozi pune într-un recipient cu doua camere separate printr-o membrană semi-permeabile. Doi electrozi - pozitive şi negative, sunt puse în două camere separate şi curentul este trecut...

Ionizatorul de apa functioneaza pe principiul simplu de electroliza. Orice tip de ionizatorul de apa are doi electrozi pune într-un recipient cu doua camere separate printr-o membrană semi-permeabile. Doi electrozi - pozitive şi negative, sunt puse în două camere separate şi curentul este trecut prin ele. Procesul de ionizare are loc trecerea curentului prin electrozi. Mineralele dizolvate obţine electrod atrasi de fie pozitive sau negative, prin urmare una dintre camerele vor avea apă acidă în timp ce celelalte vor avea apa alcalina. Apa alcalina este pentru potabilă scop, întrucât apa acidă este pentru dezinfectarea sau sterilizarea scopuri.

platinised titaium anode

Factorul-cheie pentru o calitate ionizatorul de apa este materialul de electrozi. Majoritatea ionizatoare de bună pe piaţă utilizare electrozi făcute din platină placate sau amestecat un strat de oxid de metal pe Titan de gradul 1. Titan va nu se dizolvă în apă ionizată ca metale mai ieftine ca nu de inox. Ionizatorul de apa 2G utilizează electrozi de Titan 1 grad pentru a fi placate cu un bun conductor electric cu longevitatea construite în ultimii 10 ani, care vor, de asemenea, nu se dizolvă în timpul electroliza. Oţel inoxidabil a fost folosit pentru electrozi de ionizatorul de apa în anii târzii 1980 şi a fost găsit nu fi un material adecvat, pentru că ei nu a durat mai mult de o câţiva ani. Industria a început utilizarea Titan acoperite cu platină sau Titan bază acoperite cu oxid metalic amestecat în la începutul anilor 1990 pentru că va dura la nesfârşit.

water ionizer platinised titaium anode

O apă ionizer electrozii sunt una dintre cele mai importante componente şi se încadrează în două categorii de bază-plat sau mesh, farfurii plate sunt destul de simplă şi netedă, nici textura. Doar o placă de Titan cu stratul de platină. Plăci de reţea vin într-o varietate de modele. Aceste plăci începe cu o bucată solidă din titan de înaltă calitate care este apoi texturate într-un număr de moduri diferite. Odată ce placa a fost "texturate" este dublu-acoperite cu platină. Electrozi de plasă sunt folosite bazate pe straturi de conductivitate electrică care indică faptul că suprafeţele metalice texturate sunt mai bine conductorii de energie electrică decât suprafete plate metalice atunci când squaremeter filmate sunt aceleaşi. De aceea, majoritatea mai nou apă ionizer tehnologie acum foloseste electrozi cu un fel de plasă de design. Nu există acoperire cade în strat de oxid de metal mixte şi platină, în general, amestecat electrod de strat de oxid de metal este de bună conductivitate şi mai puţin costisitoare compara cu electrod de Titan platinised, în timp ce platinised Titan anozi sunt de o mai bună conductivitate.


Hot Tags: apă ionizer platinised Titan electrod, China, producatori, fabrica, en-gros, ieftine
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: No.32, Chuanghui Road, noi Zone industriale Hi-Tech, Xi'an, China
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: